Grekland <3

Jag och Dani ska som sagt till den grekiska ön Poros. Längtar så himla mycket! Vi inte bo i hotellrum utan hyra lägenheter. Men det är ändå som ett hotell med pool och allt sådant! Hotellet heter Aegean Villas, det är fett lyxigt! Gud vad skönt det ska bli! Ska steka så jag blir riktigt brun, kommer inte att vara jättevarmt men ändå! Det blir typ som svensk sommar. :) Nu ska ta och titta lite i skolkatalogen som har kommit. Jag blev helt okej. Jag letade i alla fall upp lite bilder på Poros och hotellet på apollos hemsida, enjoy! Kram så länge, ha det bäst!


Hotellet, havet!

Poolen och Havet!

Hotellet

Fina lägenheter!

Strand på Poros!

Härlig strand på Poros!

Vacker ö

Vacker ö! Påminner lite om den i Mamma Mia tycker jag.






Bonjour!

Salut, ca va? Jag har precis gjort franskaglosorna som ni ser på bilden. Jobbigt med så många läxor! Imorn ska jag i med Siri till hennes kör, ska bli så himla kul! Kanske ska börja. Jag ska även gå enskilda sånglektioner om några veckor. :) Längtar mest! Nu är jag med Dani. Vi ska till Poros (en grekisk ö) på höstlovet. Ska skriva mer om det ikväll eller imorn. Det ska bli roligast! Ha det kul allihopa!

Jag gör min franska!

Jag gör franskan. Dani har fotat :) Sorry att den är felvänd men jag orkade inte rotera. :p



Hello! :)

Tja, idag har jag varit ich shoppat i Skärholmen med Siri och mamma. Jag köpte några fina grejer. Syns på bilderna under. Jag åt en jättegod middag där, kyckling med pommesfrites. Jag tar alltid den maten när jag käkar i skhlm. Mmmm. Sedan åt jag en jätte god glass, lollipop och polkagris. Mmmm. Förstås hittade jag inte det vikigaste: Skor! Suck, jag har så svårt att hitta fina skor. När vi skulle gå hem försökte någon jobbig försäljare sälja några onödiga nagelsaker till oss för 500 spänn. Siri gick klockan 6 för hon skulle till sin pingis. Nu är jag mätt och trött så nu ska jag softa lite. Det blev många bilder idag! Skriver snart igen! :)

Jag i skolan :)

Jag i skolan xD /Ruccola (dani) tog den här perfekta bilden med hjälp av sin fotografiska gyllene linje. Fråga mej inte vad det är. xP 

Nya hårbandet

Nya hårbandet, glitter.

Min nya plånbok

Min nya plånbok! Accent. (tror jag) xD

Hårrosetten

Rosett :) glitter.

Jag på din sko

Här är jag på din sko, ja hittade ju inga skor, men ni får i alla fall en bild! xD :)


Lite om dagen

Hejsan! Idag var jag hemma hos Matilda med Dani och Hilma. Vi mötte upp henne vid hennes skola (fett liten). Sedan gick vi hem till henne. Hon har väldens finaste hus med 3 våningar och allt! Först hoppade vi lite studdsmatta, sedan gjorde vi jättegod krovstroganof och till sist spelade vi lite pingis. Vi hade fett kul! Jag hade inte träffat Matilda på länge, och saknade henne som faan! Sedan åkte vi hem och Matti följde med. Det var också roligt. Här har ni en mörk bild på mej och matti också. Ahahha! Imorn ska jag och Siri dra in till skhlm och shoppa lite. Eller lagom. Eller massor, hoppas jag i alla fall! Nu ska jag nog käka något, vi åt middag så tidigt... Kram så länge!

Jag och Matilda i mörkret.

I <3 BAGS

Jag älskar väskor! Vill köpa nya hela tiden! Här är 2 stycken som ja skulle göra vad som helst för. Men självklart har jag inte råd med dom! Men gud vad fina asso! Vilken är snyggast? Älskar båda! Just nu lyssnar jag på "Only time" med Enya, så himla fin låt! Lyssna här:http://www.youtube.com/watch?v=v0NoHN1TU5I. Skiver nog ett till inlägg senare, ha det bäst så länge!


Louise Vuitton väska!
Louise Vuitton!

Juicy väska!

Juicy!



Städat och klart!

Nu har jag städat! Det blev riktigt fint, visst är vi duktiga (jag och Siri)? Tyvärr kommer det att vara skitstökigt igen om typ 2 dagar. Nu kollar vi på idol... Måste rensa mer sen eftersom jag ska renovera. Tog foton på resultatet av städningen. Lovar att skriva ett till inlägg ikväll!

Före


Efter

Kramiz!


Matkonst

Haha! Gulliga ägget!

Kolla vad jag hittade! En eggbarnvagn! Helt sjuk. Men det är ändå coolt att det finns folk som verkligen är bra på sånt här. Skulle gärna kunna själv! Vad tycker ni? Hiss eller diss? :) Kram



Grattis Ivana!

Idag fyllde Ivana år! Eller egentligen fyllde hon år för några dagar sedan men hon hade sin fest idag! Det var jättekul vi hade några olika tävlingar och kollade på film och en massa andra saker också! Filmen vi såg var "En shoppaholics bekännelser". Den var bra tycker jag! Skulle ha sett den på bio men det blev aldrig av. Man skulle väl ta lite lärdom av filmen och inte shoppa för alla sina pengar. Men efter att jag sett filmen blev jag bara supersugen på att shoppa jättemycket! Tyvärr är man ju inte billjonär... Fast så rik vill ja inte bli förresten! I alla fall så åt vi tonvis med sötsaker! Godis, popcorn, chips, läsk, kex, choklad, kakor m.m. Det var i alla fall det roligaste som hänt på länge! Jag har några bilder från dagen! Tro inte att jag är egoistisk som bara tog bilder på mej själv. Jag får nämligen inte lägga ut bilder på vissa kompisar. Det kan jag förstå så ni får väl föreställa er dom! Imorn ska jag nog ha en städdag! Tyvärr, men någon gång måste man ju! Vi ska renovera mitt rum, lägga nytt golv, måla om, skaffa fototapet och köpa lite möbler! Tänkte anntingen ha lite asiatiskt tema eller strandtema med lite korgmöbler och sånt. Vad tycker ni? Nu måste jag fixa några grejer. Ha det bäst!

 Jag här framme i vårbygård. Här bor Ivana. Väldigt fint här faktiskt!

Jag är äntligen framme i Vårbygård där Ivana bor! Så hilma fint här!
Klänningen är från gina tricot! Jag har min fina klassiska hårrosett också!

Världens finaste tårta!

Världens finaste tårta! (Köpt) Men ändå! :)


Fredagsmys!

Äntligen fredag! Idag har jag haft ganska kul. På gympan kunnde man välja om  man ville spela fotboll eller jogga. Jag och Dani valde att jogga. Vi joggade barfota längs strandkanten och det var så jävla varmt i vattnet så vi kunnde int motstå. Vi bara sprang i med T-shirt och allt! Hahha! Sedan kom vi på att våran gympalärare inte skulle bli överdrivet glad så vi fick typ ta på oss torra koftor över så att han inte såg att vi hade badat! fett nice det var, ahha! Jag följde men Dani och Hilma till deras stall och kollade på deras ridlektioner.. Sedan drog jag och Dani hem till mej efter att vi hade hyrt filmen "Torkel i knipa". Hahha så jävla skön filma! Nu är den slut. Dani ska sova här. Imorn ska jag till Ivanna, hon fyller år. Det ska bli najs! Puss på er! <33

Mmmmmm!

Känner mej bah så suugen på apelsinsorbet just nu! Mmmm den här bilden är från ung 08 i sommras då jag köpte apelsinsorbet! Mmm...


Coola telefoner!

Ska strax stänga av datorn. Men först måste jag bara visa några coola telefoner. Vilken är snyggast? Eller fulast? Haha skulle ändå vara kul att ha en såndär skön telefon. :) Sweet dreams allihopa! Puss <3

Pussmunn!
En pussmunn!
Klacksko!
Och en klacksko!
Hamburgare!
Och en hamburgare!
Pommesfrites!
Och till sist pommesfrites!


Tofflorna!

Hejsan! Nu sitter jag och äter cupcakes! Haha! Och som jag lovade ska jag nu lägga upp bild på tofflorna! Sööta va? Har pluggat mej igenom alla läxorna så nu är det bara och softa tills jag ska sova! Tänkte föröska lägga mej lite tidigare än vanligt ikväll så att jag inte är så trött i skolan. Imorgon är det fredag! Jag beställde några nagelgrejer från melba.se. Går och väntar på att dom ska komma! Jag har börjat tycka att det här med naglar är jättekul! Har fått mycket inspiration från www.foki.blogg.se. Jättebra blogg! Puss så länge!

Mina sööta grodtofflor! Från Deichman 149:-

Grodtofflorna! Deichman 149:-


SHOPPING I SKHLM!

Tja! Idag har jag varit och shoppat i skärholmen med Daniella! Jag köpte par tofflor till mej och födelsedagpresnt till en kompis som ska ha fest på lördag. Jag köpte också ett par örhängen från JC. Ni ser dom på bilden. Kan lägga upp bild på tofflorna imorn. Är hos Daniella just nu och ska sova över här också så jag kan int lägga upp bilderna nu... På  väg hem från skolan stötte vi ihop med Kjell från "The Voice" och Hjälp jag är med i en japansk TV-show". Han bor i Hornstull som jag. Vi stannade och snacka lite med Kjell, han var jättetrevlig. Så vi tog några bilder också. Tyvärr jag jag inte föra över bilder från mobilen. Ska ha med mej digitalkameran oftare så jag kan fota om gågot skoj händer. Jag lovar att göra bloggen finare så snart jag får tid! PROMIS! :) Men ha det bar tills dess. kram <33 /Nellsie

Mina fina örhängen, 29:- JC

Sorry att bildkvaliten inte är den bästa, ska ha bättre bilder sen!


Cupcakes!

Hejsan! Välkommna till bloggen! Jag ska fixa min design och header så snart jag kan, väntar på koder från en kompis. Idag har jag i alla fall jag och min kompis Hilma bakat cupcakes, liknar muffins och dom finns i massa olika former och färger. Det här var min första och dom blev rätt lyckade. Eller vad tycker ni? Vi gjorde med jordgubbssmak. Skulle bara ha haft dom lite till i ugnen. Kul att man kan dekorera på så många olika sätt. Skolan idag var helt okej. Bland annat gjorde vi läsk på kemin!

Mmmmmmmm

Sugen?



RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!