Ellie jacket!

Nu min efterlängtade Ellie jacket äntligen kommit! Beställde den för jätte länge sedan från melba.se. Skorna och nagelsakerna borde komma inom några dagar. Jackan (eller vad man ska kalla den, egentligen är det ju ingen jacka ^^) ser ut att vara av typ "kavajtyg" på bilden. Men det är typ lite mjukismatrial, som på mjukisbyxor fast tunnare. Jättemysig!

Ellie jacket!


Första advent♥

Nu är det första advent. Jag och mina föräldrar ska strax tända det första ljuset. Har pepparkakor också! Jag har just gjort i ordning adventsljustaken! Om ni undrar över den vita lilla figuren i ljustaken så är det en liten karaktär ur filmen "Min granne Totoro". Älskar den filmen, den är så söt! Gjorde figuren, för jag hade lite tråkigt. Tidsfördriv ^.^ Ha en mysig advent!



Glad advent!


Snart december♥

Siri är här nu, hon har sovit här. Vi kollade på MGP nordic. Siri var nog lite mer inne än jag i programet, hehe. Vi åt godis m.m. Nu ska vi softa lite. Jag ska fixa med Siris design. Hoppas att ni får en bra första advent. Ja, snart snart är det december, jul och jullov! Ska bli skönt! Ha en bra dag!



Nya smycken från cocoo!

Nu är jag hemma! Jag har köpt 2 smycken från cocoo. En ring och ett halsband. Blir ni också sugna på att äta upp dom!?



Halsbandet!



Ringen!

So cute!




Mot cocoo!

Idag ska jag äntligen åka till cocoo.se butik på Renstiernas gatan. Så kul! Min älskade mamma ska följa med mej. Jag är så glad idag för det är helg och jag är frisk! Desutom har jag fått mejl från melba.se om att mina grejer är skickade nu. De borde komma i början på nästa vecka.

www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!


Svinsprutan

Jag kunde tyvärr inte skriva något inlägg igår eftersom jag mådde jättedåligt, vilken jag gör nu också. Jag är förkyld och har bivärkningar från svinsprutan jag tog igår. :( Har ni tagit vaccin? Nu kollar jag klart på Harry Potter.


100!

Go'kväll, detta är mitt 100:de inlägg. Kom just hem från min svåraste sånglektion hittils. Jag fick prova en helt ny sångteknink, svårt! Men ändå kul. Nu ska jag kolla klart på en film och äta glass, om jag får. :)


Hellu ^^

Idag var en ganska bra dag. Jag ska dra till Camilla och sjunga om ett par timmar. Men först ska jag och Dani äta gott mellis och kolla på den senaste Harry Potter filmen.



Jag idag på slöjden, :)


Fiint!

MEEEEEEEEEEEE

Fiiint! Förlåt för den dåliga bilden, ni ska få se fler! Det är lite mörkare än det ser ut på bilden också, I'm so HAPPY!




Hårfärgning på G

Nu sitter jag och väntar på att min hårfärgning ska bli klar, 10 min kvar! HELP ME. Storrasystern har just färgat, omg!



Nervös!






Happy♥

Idag är jag extra glad! Jag älskar att vara så glad, önskar att jag alltid kunde vara glad! Det är inget speciellt idag men allt kännns bara så bra. Nu dricker jag hemjord mangojuice ur ett cocosnötskal, konstigt men gott!

Mango

Mmmm


Lung kväll

Nu sitter jag bara och tar det lungt. Har anmält mej till fokis "vinn en iPhone-tävling". Hoppas jag vinner :)
Tävlingen är på www.fokis.se
iPhone skalet jag har valt är http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Hello-Kitty-Lila-Rosa-Skal.html Ett gulligt skal tycker jag. Kram!


Woohoooo!

Hej igen! Har just fått veta att min kör kommer att sjunga på en insamlingkonsert den 15 dec i Johanneskyrkan. Det kommer sändas via radio och tv den 23 dec på b.l.a tv 3. Några artister kommer även vara där: Lisa Nilsson, One Voice, Amy Diamond, Anders Ekborg, Lena Endre, EMD, Martin Stenmarck. Kankse inte mina favoriter men ändå fett kul! Längtar så!


Allt ni missat på 2 dagar p.g.a mitt lanställes dåliga internet!

Hej! Jag har inte kunnat blogga på 2 dagar p.g.a att internet inte funkade på vårt land. Det brukar alltid göra det men nu var det något fel. Jag hade ändå kul på landet eftersom Siri följde med mej dit. Vi åt jättegod mat, kollade på idol och robinson cariben m.m. Det var jättesoft i alla fall. Nu när jag är hemma ska jag plugga lite till fysikprovet. Imorn ska jag och mamma kankse åka till cocoo (en smyckesaffär på söder) om mamma hinner, på tisdag ska jag köpa färg med min mamma och syrra. Alltså målarfärg som min syrra ska måla om hemma hos sig med. Men vi ska också köpa hårfärg till mitt hår. Det blir mörkare! Längtar! Ha en jättemysig kväll, kram Nellsie!


Meningslös dag!

Nu sitter jag på min säng och känner mej deprimerad, fett ledsen. Har inte gjort något kul idag, mest suttit vid datan. Längtar tills mamma kommer hem. Hon ska nog hyra en film till mej, i hope. Men det dröjer 2 timmar så jag tänkte sätta mej vid tv:n och kolla på Harry Potter 5, jag har faktiskt inte sett den många gånger. Hoppas att det gör mej gladare. Hoppas verkligen att grejerna från melba kommer snart, annars dör jag. Hoppas att ni har haft en  bättre dag än mej! Kram på er!

Hedwig

Nellsie

Bananasplitt!

Nu sitter jag och äter bananasplitt, mmmm. Finns inget godare när man har ont i halsen! Älskar ni bananasplitt lika mycket som jag?


banana

Så gott!

Halsont och nya naglar

Godmorgon, idag är jag hemma från skolan p.g.a halsont. Inte så kul. Men något som är bättre är att det nu funkar att lägga upp bilden på mina nya naglar. Jag har gjort det här på mina riktiga naglar. Jag köpte att par nya lösnaglar igår, men dom ska jag ha när jag får nagelpyntet jag väntar på från www.melba.se!

New Nails


Nana♥

Jag och Dani åt middag på en jättemysig restaurant, Nana thai food. Dani bjöd, så snäll! Älskar den! Rekomenderar den verkligen!

Min mat!

Min mat! Underbar♥

Danis Mat!

Danis mat, också otrloligt god!

Mmmmmmmmmm

Jättegod mangojuice!

Vi hade sååå kul!

Vi hade så kul, tack Dani som kom på att vi skulle äta där och betalade också! ♥



Godmorgon!

Nu sitter jag och kollar på Tv, vaknade lite för tidigt så ni har jag massor av tid. Jag äter god frukost, jordnötsmörsmackor, mandarin och blodapelsinjuice med is.

Me

Jag dricker apelsinjuice! Mmmm, jag ÄLSKAR verkligen juice!


The dentist

Idag var jag hos tandläkaren. Jag hade.... 0 hål, woohooo! Dagen har varit ganska bra. Men imorn ska jag bara ta det lungt och vara hemma. Har inte hänt på evigheter! Så soft!


Köruppvisning nr 2!

Nu ska jag och Siri göra toast. Vi ska ha våran andra köruppvisning idag tillsammans med stora kören och Chatlotte Perelli. Ska bli jättekul. Färgerna man ska ha är rött/svart/guld. Jag ska ha guldglittriga tights svart hög kjol, svart linne och svart tygjacka. + en liten röd (egentligen mörkrosa) tygrosett. Vi ska sjunga "Take me to your heaven" m.m. Ha en bra dag♥

Charlotte

Charlotte verkar snäll, hoppas hon har tid att prata lite med oss :P


Invigning av nya smörgåsgrillen

Jag har just invigt den nya smörgåsgrillen. Det blev jättegott! Brukar ni också göra toast?

Cute!


Miniräknare-kerroppi

Jag tycker inte att matte  är speciellt kul, men med den här gulliga miniräknaren skulle det nog bli lite roligare.
Hittade den här söta räknaren på www.giftstories.com. Ha en bra dag! 


Kerroppi miniräknare



Nagellackstorkare-blåsapa!

Godmorron! Jag hittade en väldigt speciell pryl när jag satt och googlade. Nämligen en nagellackstorkare i form av en apa. Låter det sjukt? När man placerar sina nymålade naglar på den lilla bananplattan börjar apan blåsa. Tror inte att det går mycket snabbare att torka sina naglar med den här, men den är i alla fall väldigt söt!

Blåsapan

Blåsapan

Så sööt♥

Källa: www.funstuff.se


Without a trace

Nu ska jag kolla på "Without a trace", en av mina favoritserier. Hoppas att ni har en mysig kväll, själv äter jag godis♥

Without a trace



Shopping med Matilda♥

Hejsan! jaghar varit i skärholmen med Matilda och shoppat lite, eller jag köpte inget. Men det fanns mycket som jag ville ha, ha, HA! B.l.a ett par svarta paljettights från gina för 399:- Vill HA!


It's a long way to the top!

It's a long way to the top!
To skhlm fashion floor!

Tights
Wanted thoose!

Icecream

Glass är ett måste när jag åker till skhlm! Matilda tog Nutella och jag tog jordgubb♥ 


Baguette & varm choklad!

Godnorgon♥! Jag och Dani är lite morgontrötta. Vi kollar på sipsons och har just ätit frukost!

Här är en bild på Danis frukost♥
Baguette


Tv-soft♥

Nu slutar idol, jag och Dani har käkat upp våran goda chokladglass! Dagen har varit jättebra, har varit jätteglad hela dagen. Typ min turdag♣ Det mesta i skolan var kul också utom biologi och historiaprovet! Jag har skills gjorde illa min hand och min fot 2 gången idag. Bravo! På gympan körde vi fotboll, vi förlorade men jag gjorde i alla fall ett mål. Jag ska softa lite nu. Hoppas att ni får en toppenkväll♥ Eran Nellsie




Sova hos Dani

Jag ska sova hos Daniella ikväll. Vi har det jättemysigt, kollar på simpsons. Vi ska snart äta mat, mmmm! Sedan ska vi äta glass med oboy, så gott! Hoppas att ni får en bra kväll! Kram♥

They don't really care about us! Bästa låten av älskade Jackson!♥


Köruppvisningen!

Nu är jag hemma från köruppvisningen, det gick jättebra! Lyssnar på "They don't really care about us" med älskade Michael♥♥! Jag vet att jag lägger upp så lite inlägg nu men det ska bli offtare! Jag gillar att skriva inlägg, men tiden räcker bara inte till. Förresten har jag som ni ser lagt upp min nya header nu. Lite av bilden försvann, men den blev ändå fin tycker jag. Längtar så efter grejerna jag har beställt från melba.se! Kolla vad jag köpte:

Pink shoes (dom rosa)

Nailstuffs (Kiwisarna och melonerna)

Ellie jacket 


Varför blir länkarna i olika färger?? Någon som vet? :)♥ 



Ha en bra kväll!♥



I say a little prayer for you!

Nu är jag hemma från sånglektionen. Jag fick sjunga låten "I say a little prayer for you". Jättebra! Jag har förresten beställt lite grejer från melba.se! Ellie jacket, rosa short fur boots och lite nagelpynt! Längtar tills de kommer!!

Historiaprov på fredag, ska nog plugga lite nu. Förresten har jag gjort en ny header men jag hinner inte lägga upp den nu. Kramizz!



Piccolo-Pizza



Idag åt jag pizza med Dani på Piccolo, stans bästa pizzeria enligt mej.♥

Pizza♥

Föresten ska jag ta bort "Friday Favourites" eftersom det inte är så smidigt att bestämma vilka inlägg man ska ha innan man skriver dom. Jag kommer självklart att lägga upp sådant jag gillar, men inte poå just fredagar♥


Med Siri :)

Nu sitter jag och Siri vid datan och softar. Vi åt några kakor, mmmm! Vi ska till kören snart och repa inför konserten. Tror inte att jag hinner skriva något mer inlägg ikväll, eftersom kören slutar kl 20.15. Kram på er♥

Cookies!

Mmmm! Cookies!

 


Soft...

Sitter med msn och fb. Har litetråkigt men ändå soft... Jag skulle ha bakat cupcakes idag, men det blev ingen tid tyvärr... En annan gång :) Önskar verkligen att jag fick fler komentarer! Blir glad för varje komentar! Hoppas att ni får en bra kväll allihopa! Kram.


Elmoooooo


Okej, ni måste vara otroligt trötta på mupp-google-bilder men jag kan inte låta bli att lägga ut dom! Det här är den sista, eller ja kanske näst sista!


Äntligen garderob!

Nu har jag äntligen en garderob! Men vi fick bara med oss halva från ikea så vi hämtar resten i veckan. Jag hann även med lite shopping i skhlm innan ikea.



Kycklingsallad

Mmmm! God lunch på skhlm!

Leggings

Mina nya legings!


Ingen garderob

Det blev ingen garderob tyvärr. Men jag hittade 2 söta bambuskott och en ljusrosa mugg♥ Först åkte vi till Heron City och kollade på lite möbelgrejer till mej och min syrra som ska renovera sin lägenhet. Efter det gick vi till en färgaffär, sedan elgiganten och till sist Ikea. Lite bilder från dagen:

Bambooooo

Bambooo♥

Nya muggen♥

Min nya mugg♥

Heron

Herons fontän.

Söt Hello Kitty kudde♥

Haha sööt Hello Kitty kudde från hemtex. (köpte ej) xD


Ikea!

Godmorron! Jag och Siri har softat hela morronen och kollat på M.J musikvideos! Siri ska snart hem och jag mamma och syrran ska dra till ikea och kolla på garderober till mej! Förstår om ni är riktigt trötta på google-loggorna nu men jag kan inte låta bli att lägga ut den här på Sesam street! Så jävla skön! Hoppas att ni får en jättbra dag. Jag ser fram emot att åka till ikea! Gillar ni Ikea??

Skön!


Sweet dreams!

Nu ska jag och Siri sova. Vi har kollat på Titanic och ätit fryst annans. Vi har också tryckt i oss lite chips. Haha, vi har i alla fall haft jättekul! Hoppas att ni sover gott, kram!

Annanas!

Jag på väg hem från affären med världens godaste frukt: ANNANAS!


Siri sover här!♥

Siri ska sova här ikväll♥ Nu sitter vi och käkar godaste turkisk peppar! Mmmm. Vi ska snart kolla på Titanic och äta thaimat! Bilder kommer! (hoppas jag) Kram!

Jag vet att jag la upp liknande igår men ändå, så himla sköön!

Muppets!♥ Älskar dom asso, haha!

Ahha, mupparna!!♥


Siri, sötis♥

Nu är jag hemma hos Siri, sötisen! Vi flummade hela dagen♥ Snart ska vi på kören och träffa våran supersöta och snälla kompis Nike, 10 år♥ Nu lyssnar vi på "Your not alone". Är glad idag! Imron ska Siri sova hos mej, längtar! Kolla googles sköna layout! Haha :P
Söt!

CookieMonster♥ Som jag ^^

Ha bästa dagen!


Sånglektionen!♥

Kom just hem från min första sånlektionen med Camilla. Det var verkligen jättekul!♥
 Jag fick göra massa roliga sångövningar och sjunga en låt som heter "You bring the sun out". Någon som känner till den? Nu måste jag öva på en körlåt till imorn, ha en jättebra kväll!♥
 


Sushi!

Jag åt sushi till middag idag. Misu-soppan är godast!♥ Tycker ni om sushi?

Sushi!♥

Me eating sushi♥


Höst

Nu är det höst. Det har ju varit det ett tag. Men när jag kom från Grekland insåg jag hur mycket höst det faktiskt var, snart vinter... Jag och Dani kännde oss glada i dag så vi kastade oss i en lövhög, haha! Längtar till julen! Då får jag massa presenter, har typ inga pengar nu och det så mycket jag vill ha, ha, HA! Hoppas att vintern inte kommer allt för snabbt, gillar inte kyla. Ha en bra kväll♥

Höst!

 







Nya rummet!

Äntligen är rummet klart! Inte inredningen men fotatapen, golvet, väggarna och taket. Det blev jättesnyggt! Verkligen nöjd♥ Bild på fotaotapeten. Jag vet att bildkvaliten är sämst! Mobilfoto :/ Vill ha en ny kamera snart!

Just nu är jag med Dani. Vi har ätit gott mellis, gjort svenskaläxan. Nu ska vi kolla på Simpssons. Kram♥

Nya rummet!

Fel på datan, går inte att rotera bilden. Ska försöka fixa det!


This is it!

Kom just hem från Heron City. Filmen var sjukt bra! Grym! Skulle gärna se om den♥ Låtarna är ju så himla bra också! Önskar att jag hunnit gått på någon av Michaels konserter innan han dog, men nu är det för sent :(
Min storasyrra har sett han live, avundsjuk! Jag rekomenderar verkligen filmen! See it!♥


Snart Bio

Snart ska jag dra till bion. Jag lägger upp några snabba bilder på naglarna innan jag går. Hoppas att filmen är bra♥

Nails

Jag ska inte ha solglasögonen på mej när jag åker till bion, haha!♥
 

Zebras!

Har gjort nya lösnaglar nu. Zebras! Ska ha dom på filmen ikväll. Snart ska jag och mamma åka, vi ska förbi ikea innan hon sjutsar mej till Heron City där jag ska se filmen. Hörde av en kompis att den skulle vara jättebra. Ser verkligen fram emot att se den. Självklart ska jag ha min "The King of Pop" T-shirt. Ha en toppenkväll!♥


Nya Naglar

Nya naglarna! - Zebras♥


Härlig Morron!

Godmorgon!♥ Idag ska jag gå på Michael Jackson filmen "This is it" med 3 kompisar. Just nu har jag ätit frukost och fixar lite med designen på min blogg. Hoppas att det blir fint! Vad ska ni göra idag?♥


RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!