Trött -.-

Nu är jag så trött att jag snart somnar. Här är en bild på min nya fina kudde men några slags asiatiska tacken på. Älskar den. Sweet dreams!♥

Trött -.-

Trött -.-


Happy Halloween!

Jag hade nog inte märkt att det var halloween om inte alla ungar hade kommit och ringt på... Ni kanske har firat på något bättre sätt.

HAPPY HALLOWEEN!

Sööt!

Okej, bilden blev inte så läskig... Men söt!♥




I'm back! ♥

Hej! Jag är tillbaka från underbara Grekland nu! Har haft bästa semstern! Jag och Dani hade jättekul! Vi solade och badade och gjorde en massa andra saker! Jag är otroligt trött nu efter flyg resan, men jag lovar att berätta mer sedan. Lägger i alla fall upp lite bilder nu. Kram på er!



PICTURES:

Jag och Dani <3
Det hade aldrig blivit så här kul utan Dani!



Det var jättefint där!




Vi var på många olika ställen!

Jag har några fler bilder men jag är så trött så jag lägger upp som senare♥



♥Sista hälsningen innan Grekland!♥

Åker snart! OMG!

Sista hälsnigen innan jag jag åker.
Inget bloggande på en vecka :( Men det ska ju blis superhärligt att softa hela veckan i Grekland. Som sagt ska jag göra bloggen bättre när jag kommer hem ♥ Hoppas ni kommer att sakna mej! Ska självklart lägga upp bilder när jag komer hem.
Ha det riktigt bra! Eran Nellsie♥


"Somewhere over the rainbow"


Imorn är det FN-dagen, men i skolan firade vi den idag eftersom det är HÖSTLOV sen! Jag sjöng "Somewhere over the rainbow". Det gick jättebra! Jag vet att jag inte har skrivit så mycket den senste tiden... Jag gillar verkligen att blogga, men jag har haft så otroligt mycket att göra. Min kamera har gått sönder också. Vet inte om jag kommer få en ny. Tror det, annars blir det mobilbilder tills jag har en ny. Men jag ska satsa mer på bloggen när jag komer hem från Grekland!! <33 Men nu kommer en dålig nyhet: Jag kommer inte att kunna blogga från Grekland. En veckas bloggpaus alltså. Suck!


Grekland nästa!

OMG! På lördag blir det Grekland! med Dani! Jag fattar inte hur jag ska hinna allt. Imorn ska jag sjunga i kyrkan. Shit, Jag har i alla fall börjat packa kläderna till Grekland... Ni ser ju på bilden ahha! Borde egentligen ta bort lite, men hellre för mycket än för lite! Haha, måste sluta skriva nu. Förresten vet jag inte om jag kommer kunna blogga från grekland. Kanske, men bara kanske! Kramiizzz!

Packning!

Oj bilden blev upp och ner! Sorry hinner inte vänta.


Stress!

Just nu har jag bråttom. Hinner bara skriva ett kort snabbt inlägg. Dagen har varit bra. Nu ska jag snart till kören. Jag är trött men det ska ändå bli kul. Har kännt mej så otroligt stressad dom senaste dagarna! Grekland på lördag! Längtar! Men jag måste packa, röja ut grejer ur mitt rum eftersom de ska renoveras medan vi är i Grekland, väldigt mycket läxor, öva på sången jag ska sjunga imorn i skolan (FN-dagen) för typ 500 pers, planera massa saker hit och dit, kören, m.m. Stressad! Hoppas att ni inte stressar lika mycket som jag! Jag brukar inte alls vara så här stressad! Skönt när vi kommer till Grekland! Då ska jag bara ta det LUNGT...


Cosmonova

Sitter nu hemma och myser framför TV:n. Har varit på  och sett en Cosmonovafilm med några kompisar. Den var häftig faktiskt, både Cosmonova och 3D! Vi slutade så tidigt idag att jag och ganska många andra i klassen gick och åt pizza på världens bästa pizzeria "Piccolo Angelo". Har haft en bra dag. Måste plugga lite till imorn nu. Samhälle prov och engelska läxa. Har ni sett en film på Cosnomova någon gång? Jag har bara gjort det några få gånger. Kramizz!♥


Fika Cinamon♥

Idag slutade vi riktigt tidigt eftersom biologiläraren var borta. Jag, Dani, Ivana och Promi gick och tog en fika på Cinamon som ligger så nära skolan. Jag och Ivana hade inga pengar med oss men vi fick smaka av Dani och Promi. Vi hade jättekul, skrattade jättemycket! 

Jag och Dani på Cinamon<33

Jag och Dani på Cinamon! Mmmm, god kaka!

Älskar dej Dani, bästa vän!<3

Älskar dej Dani, bästa vän! <3




KiwiCupcakes!

Cupcakesen blev färdiga för länge sen, men jag hade inte tid att lägga upp några bilder. Lägger upp en snabb bild nu så får ni lite mer imorn. Dom blev i alla fall goda! Mycket bättre än dom förra. Ser kankse lite konstiga ut, dom var sötare innan vi la på den där rosa glasyren (eller vad det nu är.) Tycker ni att dom ser smaskiga ut?

KiwiCupcakes, ser dom goda ut??

Kramizz, ha en bra kväll!


Cupcakes på gång!

Nu är jag hemma hos Hilma. Vi ska baka cupcakes, men först måste vi handla ingridienser. Ska bli så gott! Jag lägger upp bilder på resultatet när dom är klara, kan ta ett tag ^^ Hur har er dag varit?




Spa-day

Spa
I feel so fresh! Har just dushat och tvättat håret med mitt älsklingsbalasam. Tog sedan i lite "gegg" från Tony&Guy som skulle vara bra för håret. Har också smort in händerna och ansiktet med en nivea kräm. Just nu badar jag fotbad.♥


Förresten är vi ju hemma i älskade stockholm igen. Landet är mysigt men stockolm är ändå bäst! Tog några bilder på hemvägen med dom blev så suddiga att det känns onödigt att lägga upp dom... Hoppas att ni får en lika trevlig kväll som jag! Ha det frääsh♥



Solig morgon!

Solen skiner här på landet. Jag har just ätit frukost. Det är mysigt här faktiskt. Men skönt att vårt hus är rätt modernt, el och vatten och sånt. Och diskmaskin, tvättmaskin & TV. Som jag sa är det sol här. Riktigt skönt!

Sol på landet! ♥

Morronsol på landet ♥


Framme på Landet!

För ett tag sen kom jag och mamma fram till landet. Det är bara 12 grader här. Brrrr. Jag tinar upp mej framför brasan. Väldigt kul att Foki blev årets blogg! Jag röstade, såklart! ^^ Nu ska jag softa lite innan jag ska lägga mej. Kanske käka något. Hoppas att ni har haft en bra dag ♥



Jag tinar upp fötterna framför brasan♥



USB Donut!

Haha! Fortsätter lite på det här med donuts. Nellsie goes Homer Simpson! Men kolla vad jag hittade. USB-minnen i form av donuts(tror jag i alla fall)! Vill ha!! Tänk att allt som är så fult kan bli så fint♥ Ha en bra kväll!

Haha! USB-minne-donut!


Donut earrings

Fick lite inspiration av några tidigare örhängen och gjorde ett par örhängen. Dom föreställer munkar. Kunde ju ha blivit lite bättre, men ganska söta ändå. :) Ikväll ska jag kolla på idol, det är nämligen Michael Jackson tema! Vad ska ni göra ikväll? ♥

Donut earings! 

Mina hemgjorda örhängen, vad tycker ni ♥ Kram


FridayFavorites! - örhängen från milajki.com!♥

FridayFavorites:
FridayFavorites!

Örhängen från www.milajki.com! Ha en fortsatt bra dag! ♥


Godmorning! Godmorning!

Godmorron! Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Fick sova ut eftersom jag är sjuk. Mår lite bättre idag i alla fall. Jag tänkte börja med en ny grej på bloggen. Varje fredag tänker jag lägga upp en bild med grejer jag gillar på. Olika teman olika fredagar. Lägger upp den första om ett litet tag. Kraam!


Fortfarande sjuk :(

Ont i halsen! Ska inte gå till skolan imorn. :( Guud så tråkigt det är att vara sjuk! Kan ju vara lite skönt att vara hemma någon dag ibland, men oftast är det bara tråkigt! Ska till landet i helgen. Int speciellt kul men jag får väl göra det bästa av det. Det faktiskt rätt mysigt ibland ♥ Hoppas att alla fina läsare får en bra kväll! ♥


Kör?

Jag vet inte om jag ska gå på kören eftersom jag har varit hemma från skolan... Men jag känner mej verkligen mycket efter att ha vilat hela dagen. Jag tror att jag ska gå ia alla fall. :) Nu ska jag duscha. Kram på er alla!!


Älskade Jackson!

Idag är jag sjuk! Ont i halsen, kan knappt svälja. Varför just iadg också?? Jag har ju kör idag, Daniella skulle sovit hos mej och jag missar gympan! Jag älskar inte gympa eller så, men jag har missat så många gympalektioner och vill helst inte missa ännu fler. Jag kommer att missa gympan imorn också tror jag eftersom jag ska till tandläkaren. Tänkte ta att boka biljetter till "Michael Jackson- This is it". Vill väldigt gärna se den. Men jag har hört att den bara ska gå på biograferna i 2 veckor. Om det är sant så måste man nog vara ute i god tid! Älskar ni också M.J?? Kraam Nellsie!
This it it!

R.I.P The King of Pop!


Telefonsnack med utråkad Dani!

jag snackar i telefon



Jag snackar i telefon med Dani. Hon pratar VÄLDIGT högt!

Dunjacka och burberry halsduk

Här har ni bilder på dunjackan och halsduken som jag lovade att lägga upp igår. Riktigt mysiga är dom! Ska ta och käka lite mellis nu. Ha en bra dag!

Dunjackan och halsduken!




Shoppa loss!

Var i skärholmen idag med mamma. Vi shoppade loss! Kolla vilka fina grejer jag köpte!



Geisha kofta!



Enkelt men fint linne!



Snygga jeans!



Fina stövlar!

Köpte också en jätte fin dunjacka + rosa burberry halsduk. Hade bilder på dom också men dom bara försvann. Så dåligt! Får lägga upp bilder en annan dag! Kraaamizaar!


Singing in the rain!

Dropp, dropp. Nu regnar det. Har regnat ganska länge. Var på en födelsedagsfest idag, inte typ disco. Utan lite godis och vuxensnack. Men det var faktiskt ganska kul. Men nu har jag kvällen att koppla av på. Nördar Michael Jackson skivan som vanligt. Just nu är det "Triller" Älskar den mest av allt! Sjunger med såklart! 

När jag och Pappa skulle hem från "kalaset" tog vi T-banan. När vi gick den sista biten hem spöregnade det! Det var väldigt kallt också. Jag hatar att springa i ösregn. Men regn är otroligt mysigt när man sitter inte värmen och hör vattnet smattra mot fönsterrutorna.

Regn!


Hårrosett!

Ska lägga mej strax, men först måste ni bara kolla in min nya hårrosett jag gjorde. Nöjd :). Sweet dreams!

Hårrosetten!
Min nya hårrosett!


Mer om dagen

Hejsan. Här kommer lite mer om dagen. Vi vaknade ju hos Dani, jag Matti hilma och Dani asso. Sedan skulle hilma till hööks och köpa några ridgrejer. Jag Dani och Matti drog till hötorget och mötte upp Jonte och Preben. Vi skulle ha kollat på "Upp" men Matilda hade kollat fel på nätet för den hade inte haft premiär än. Hahha. Vi kollade på "The ugly truth" istället. Sedan köpte vi kycklingsallad på Sandys och blev skjutsade hem av Mattis mamma. Nu har jag hela kvällen att softa på. Sååå himla skönt! Kram på läsare,  glöm inte att komentera! ;)

Naglarna är på!
Nya naglarna på idag. Jag vet att jag har tappat en pärla på ringfingret, men det syns ju inte så mycket. :)


Pluggar

Hemma från bion nu. Jag och Dani har just gjort franskan. Vi har prov på Måndag. Hinner inte skriva mer nu för Dani vill köpa godis. Lovar att skriva ett lite längre inlägg ikväll. Kram


Snabbt morroninlägg!

Godmorron! Är hos Dani nu. Vi ska på bio idag, inte rikitgt sugen men det blir säkert kul! Just nu kollar vi på början av scary movie 1. Vi såg den igår också. Nu softar vi bara lite. Igår hade vi kul. Vi poppade popcorn och åt glass. Ska nog ha mina nya naglar idag. :) Puss på er!

Bild från filmen upp :)
Liten bild från filmen upp som vi ska se idag!

Nya naglar-Humbug Candy!

Har just gjort nya naglar. Fina va? Humbug Candy (Polkagris). Ränderna blev lite tjoka men annars blev dom ganska bra. Ska börja packa grejer nu eftersom jag ska sova hos Dani. Imorn blir det bio! :). Kram till alla sööta läsare!

Humbug Candy Nails!


Färga håret?

Hejsan. Sitter och tänker på vilken fär jag ska färga/tona till? Väljer nog mest mellan ljusbrunt, rödbrunt, eller riktigt mörkbrunt. Vad tycker ni? Lutar nog åt det mörkaste. Just nu kollar jag på topmodel. Ska kolla lite fototapeter också. Sover hos Dani ikväll, med Hilma och Matti också. Önskar en bra dag till alla fina läsare! <33




Snabbinlägg

Kom just hem från skolan. Asso vi gick tillbaka dit kl. 6 för vi skulle redovisa en grej för föräldrarna. Fett pinsamt det var! Aja, var i alla fall med mamma och kolla på fototapeter idag. Ska kolla lite mer på nätet. Han också fika med mamma. Åt en jättegod macka med färskpressad juice! Mmmm. Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska hinna lite grejer innan ja ska lägga mej. Var rätt trött idag så ikväll ska jag verkligen försöka lägga mej tidigt. Kraamizz!





Shopping i Nacka forum

Har varit i Nacka forum och shoppat idag, med Hilma och Dani. Ville så jävla gärna ha Avril Lavinges parym Black star (tror jag den hette). Men ja hade inte till räckligt med pengar med mej. Jag köpte en "King of Pop" tröja. Älskar M.J! Ska nog ha den imorn. Jag tänkte köpa armband också, men ja hittade inga. Haha, jag älskar verkligen att shoppa! Köpte världens godaste smoothie också! Mmmmmm! Matilda ringe mitt upp i allt, när det var som stressigast och vi hade jätte bråttom. Dålig tecknig var det också. Men jag är glad att hon ringde, saknar henne sååå! Här kommer lite bilder! P&K!

Min nya M.J tröja!

Min nya fina tröja! Jag själv blev inte lika fin på bilden, men tröjan är ju det viktiga. ;)

Smoothiiie!

Jag dricker smoothie från Juicebar! Mmmm, goasteee!


Palm madrass?

Haha! En sådän här skulle inte vara helt fel! Skulle nog vilja ha en. :)

Haha! Luftmadrassen som ö xD

Kolla vilken cool.
Källa: www.reklamballonger.se


Naglarna på!

Nu kollar jag på film med Dani. Vi åt toast med Hilma för ett tag sen. Men ost och skinka! Mmmm. På några tog vi chocklad också! Ännu godare. Kan inte lägga upp bild tyvärr eftersom mackorna är uppätna. Jag har mina nya naglar på mej. Uppskattade. Men jag ska göra nya någon gång snart tror jag.

Naglarna

Mina första naglar!

Naglarna på solros!

Naglarna igen!


Smaskiga örhängen?

Fula eller smaskiga. Jag älskar dom! Skulle absolut vilja ha dom! <33 Kram på er! Glöm inte att komentera.

Man blir ju sugen ju!


Mina första pyntade naglar!

Idag kom äntligen sakerna jag beställt från melba.se! Jag började pynta direkt. Har aldrig gjort det förut, men dom blav ganska snygga faktiskt. Lite udda, men fina. Jag ska nog ha dom imorn i skolan. Pyntet var jättebra. Finns på melba.se under Nagelvård. Nu måste jag nog ta och plugga lite, tyvärr... Kram på er!

Mina nya naglar:)

Mina första naglar!


Middag!

Kom just hem. Vi såg på någon opera typ. Tråkigt -.- Men sedan åt vi på en god restaurant. Mamma blev i alla fall glad för halsbandet. :) Nu ska jag ta och ringa upp Dani.

Min mat!

Mmmm! Min mat!


Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år. Vi firade henne på morgonen med jättegod frukost. Croissant, caffe, Mörk och riven choklad lite här och var, banana splitt, kanelbullar m.m. Vi brukar inte vara sådär onyttiga xD. Efter lunch ska vi på någon teater och sedan äta italienskt tror jag. Mmmm. Idag ska min kompis Dani tävla i någonting som heter Polux Cup, typ. Man rider alltså. Hoppas att det går bra för henne.

Mmmm, frukosten!

Höstbricka. :)

myspace layouts
Grattis Mamma! <33





Shopping

Hejsan! Imorn fyller min mamma år imorn, så jag drog till tc med Hilma och köpte en present till henne. Det blev ett halsband. Sedan kollade jag i lite fler affärer. Sedan drog vi till skhlm och köpte lite glass och kollade snabbt i några affärer. Sedan mötte vi upp hennes pappa och drog vidare till ikea. Först skulle vi till Hööks (hästaffär, Hilma skulle dit). Men vi kom 10 min försent så dom hade stängt. Typiskt. Men vi var på ikea ett tag. Kollade mest på garderober... Behöver verkligen en ny. Jag ska ju renovera mitt rum. På hemvägen åt vi thaimat på Nana. Så himla gott. Med mangojuice och allt. Mmmm! Efter det drog vi till Hilma och kollade på Wildchild (igen, hehe). Vi åt lite godis också. Nu kom jag hem. Tyvärr så glömde jag att ladda min älskade kamera så jag kunde inte ta några foton idag. Ni får nöja er med någon gammal ikeabild, Sry. :) kramkram

Ikea


Filmkväll & bananasplitt!

Nu har jag och Siri kollat på filmerna. Först såg vi "Lassemajas detektivbyrå kameljontens hämd". Låter lite töntigt men den var faktiskt kul! Vi garvade asmycket! Men borde fan vara från typ 11 år, hahha. Var från 7 år och jag och Siri satt med täcke och allt och blev typ rädda! Ahhaha! Sedan såg vi Wildchild, har redan sett den, men den är så jävla bra. Älskar den! Innan åt vi thaimat, efter det åt vi chips och bananasplitt! Fett gott! Nu sitter vi och gäspar typ, fast jag är inte trött. Hoppas ni får en bra kväll. Eller natt. Kraam!

Wildchild!




Chokladbollar!


Hello!
Jag är med Siri. Hon ska sova här. Vi har just bakat chokladbollar. Dom blev jätte
goda! Vi ska hyra filmer, och äta banana splitt! Nu sitter vi och nördar datan. Längtar tills kvällen. Ses kraaamiz!



Chokladbollarna!

Våra goda chokladbollar! Mmmmm...


Stjärnklart!

                                       

Den här underbara dagen har jag ägnat ungefär en timme åt att göra det jag älskar mest. Sjunga! Jag följde nämligen med Siri till hennes kör. Vi sjöng "We are the world". Den är så himla fin. Lyssnar på den nu. Jag älskar ju Michael Jackson också! Imorn ska Siri sova hos mej. Vi tänkte hyra film och äta bananasplitt! Längar<3!

Helt plötsligt började jag tänka på stjärnor. Vad är stjärnor egentligen. Tänk om varje död person är en stjärna. Ibland vill jag tänka så. Jag känner inte så många som har dött. Men det är ändå en fin tanke. Stjärnor lyser upp. Jag är glad att dom finns. Hoppas att ni får en stjärnklar kväll! Kram.


Stjärnor!


RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!